Guardiola: Igramo za čast i ugled kluba

Trener Bavaraca uočio gostovanja na Etihadu

Guardiola: Igramo za čast i ugled kluba

Minhenski Bayern sutra će na stadionu Etihad igrati duel petog kola grupne faze Lige prvaka protiv Manchester Cityja. 

Bavarci su u prva četiri kola upisali četiri pobjede i došli do maksimalnih 12 bodova, ali nema sumnje da će ekipe Pepa Guardiole večeras tražiti trijumf protiv Građana. 

"Igramo na odličnom stadionu i u zemlji u kojoj je fudbal jako važan. Važno je za nas da igramo svoju igru i nastavimo se razvijati. Manchester City će biti u maloj prednosti u susretu sa nama. Njima je ova utakmica mnogo važnija. Mi moramo igrati za čast, ne možemo samo ovdje biti zbog zabave," kaže Guardiola i dodaje: 

"Ako pobijede nas i Romu onda su i zaslužili da se kvalifikuju. Poznajem City i neke njihove igrače. Mislim da mogu napraviti taj rezultat," kaže Guardiola.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.