Hazard: Razmislio bih o ponudi Reala

Belgijanac iskreno

Hazard: Razmislio bih o ponudi Reala

Belgijski fudbaler Eden Hazard poručio je za inostrane medije da bi razmotrio ponudu Real Madrida, ukoliko ona i dođe.

Kraljevi su sinoć osvojili svoju 12. titulu prvaka Evrope i sigurno je da su najprimamljiviji klub sa bilo kojeg igrača, a Hazard je poručio da bi razmotrio njihovu ponudu.

"Naravno, razmislio bi o ponudi Reala, ukoliko bi ona došla. Ja želim osvajati trofeje. Bilo bi sjajno kada bih jednog dana osvojio Ligu prvaka. Ipak, i Chelseajev cilj je da osvoji Ligu prvaka. Iskreno, ne znam šta će se desiti. Jedino znam da još uvijek imam ugovor sa Chelseajem i to na još tri godine. Osim toga, imali smo sjajnu prošlu sezonu i želimo nastaviti sa sjajnim igrama. Osjećam se veoma lijepo u Chelseaju, ali nikada ne znate šta će se desiti", rekao je Hazard. 

Podsjetimo, Belgijanac je prošle sezone odigrao 36 mečeva u Premiershipu te je postigao 16 golova i dodao pet asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi