Heidel: Borussia je za korak ispred Bayerna

Zanimljiva izjava menadžera Mainza

Heidel: Borussia je za korak ispred Bayerna

Menadžer Mainza Christian Heidel izjavio je uoči susreta njegovog tima sa Dortmundom da je ekipa Jurgena Kloppa trenutno jača od minhenskog Bayerna.

"Dortmund i Bayer će biti glavni rivali za titulu, jedan od ta dva tima će i osvojiti pehar Bundeslige. Gledao sam Borussiju ove sedmice protiv Arsenala i nakon toga mogu reći da su za korak ispred Bayerna. Uvijek dovedu vrhunske igrače i imaju jak tim. Mi se svakako nećemo predati i dat ćemo sve od sebe da ih pobijedimo", rekao je Heidel.

Mainz će od 18 sati i 30 minuta dočekati Dortmund u okviru četvrtog kola Bundeslige.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.