Hernandez i Llorente jasni: Potreban nam je Ronaldo
Foto: EPA

Mladi fudbaleri Reala nakon remija s Levanteom

Hernandez i Llorente jasni: Potreban nam je Ronaldo

Real Madrid nije uspio savladati ekipu Levantea na svom terenu. Utakmica je završena rezultatom 1:1, a mladi fudbaleri Kraljeva, Theo Hernandez i Marcos Llorente se slažu da je Realu potrebno da se Cristiano Ronaldo što prije vrati u ekipu.

Ronaldo je još uvijek pod suspenzijom zbog sukoba sa sudijom tokom utakmice španskog Superkupa protiv Barcelone, a bez njega u ekipi Los Blancosi su na posljednje dvije domaće utakmice uspjeli upisati tek dva remija.

"Zaista smo se trudili, bilo je tu i dovoljno intenziteta u našoj igri, ali jednostavno nismo mogli iskoristiti šanse", izjavio je Hernandez, pa dodao:

"Potreban nam je Cristiano da postiže golove, ali nam nije potrebna klasična devetka. Nastavit ćemo igrati kao i dosad."

Potražite više informacija na temu La Liga:

I Marcos Llorente je posljednji kiks Reala prokomentarisao na sličan način.

"Ovo nije bila utakmica kakvu smo očekivali, ali ono što nas zabrinjava jeste činjenica da nismo stvorili dovoljno šansi...Jasno je da je Ronaldo veoma važan za ovu ekipu, on je sposoban da postiže nevjerovatne golove. Bilo bi dobro da smo ga imali u ekipi, ali i oni koji su danas igrali su dali sve od sebe", izjavio je mladi Llorente.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi