HSV u apsurdnoj situaciji nakon povrede Spahića
FOTO: EPA

Problemi za trenera Gisdola

HSV u apsurdnoj situaciji nakon povrede Spahića

  Njemački bundesligaš Hamburger SV našao se u problemima nakon što se povrijedio naš Emir Spahić. 

Bh. reprezentativac je u meču protiv Eintrachta bio primoran prijevremeno napustiti teren zbog povrede, a medicinski pregledi su pokazali da se radi o istegnuću mišića zbog čega neće biti u konkurenciji za duel protiv Kolna.

Spahića je poslije povrede zamijenio igrač koji je napadač, ali ne zbog taktike već zbog činjenice da trener Gisdol na raspolaganju nije imao ni jednog stopera. Preostali defanzivci su povrijeđeni ili odrađuju suspenziju. 

"Igrači su tako razočarani, kao i mi u stručnom štabu. Stanje je jako loše", izjavio je frustrirani trener Gisdol za njemačke medije.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hamburger SV se u Bundesligi trenutno nalazi na samom dnu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi