"Htio sam dovesti Džeku ovog ljeta, ali sam se predomislio"

Predsjednik Napolija o bh. napadaču

"Htio sam dovesti Džeku ovog ljeta, ali sam se predomislio"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome jučer su na gostovanju savladali Napoli sa 3:1 u okviru 8. kola italijanske Serije A.

Vučica je do nova tri boda stigla odličnom igrom bh. reprezentativca Edina Džeke koji je postigao dva gola, dok je jedan dodao Salah. Nakon utakmice zanimljivu izjavu dao je predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentiis, koji je potvrdio da je Džeko bio na meti ove ekipe.

"Imali smo plan da dovedemo Džeku ljetos kao zamjenu za Higuaina. Ipak, na kraju sam se predomislio i odlučio sam se za Milika. Nadam se da nisam pogriješio", rekao je predsjednik Napolija.

Veliki problem za klub iz Napulja predstavlja teška povreda Milika koji će van terena biti čak šest mjeseci. S druge strane, Džeko je u sjajnoj formi, te je u osam utakmica uspio postići sedam golova. Bh. napadač je trenutno najbolji strijelac Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi