I kladionicama zanimljiva priča o Ramosu i Manchesteru

I kladionicama zanimljiva priča o Ramosu i Manchesteru

E. Škorić

Saga oko budućnosti Sergija Ramosa se nastavlja, može se čak i zaraditi na osnovu iste.

Nije poznato što će se dogoditi sa Ramosom. Sjajni stoper odbija Realovih 7.5 miliona eura po sezoni. On je otvoreno upravi kazao da želi da ode u Manchester United, obzirom da mu ne daju 10 miliona, koliko je tražio.

Dosta se piše o njegovom mogućem odlasku u Manchester Unitedu, pa skoro koliko i o eventualnom transferu Davida De Gee u Real Madrid.

Sky Bet je odlučio u ponudu postaviti opkladu na osnovu glasina o Ramosovoj budućnosti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako možete da igrate na “Ramos ostaje u Real Madridu” po kvoti 2, dok tip “Ramos odlazi u Manchester United” daje kvotu 1.75.

Dakle, kladionice vjeruju da je Ramos bliže prelasku United nego ostanku u Realu. Neko bi na osnovu svega mogao i da profitira, a i da ostane praznih džepova…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti