Icardi nastavio seriju, ali ne i Inter

Remi Bologne i Intera

Icardi nastavio seriju, ali ne i Inter

E. Škorić

Inter je na teškom gostovanju u Bologni na kraju uspio da osvoji samo bod (1:1).

Inter je na Renato Dall'Ari u planu imao tri boda, no tim Luciana Spallettija nije odigrao posebno dobar meč, dok je s druge strane Bologna igrala lijepo, ali i agresivno.

U prvom dijelu domaćin je bio bolji i zasluženo je poveo golom Verdija u 32. minuti, ali je u Inter u nastavku uspio da izbjegne poraz.

Brojne je napade imao Inter, desetak izvedenih kornera u drugom dijelu, da bi u 77. minuti stigao toliko željeni pogodak. Dosuđen je penal za goste iz Milana, a Mauro Icardi je bio precizan za svoj šesti prvenstveni gol.

U ostatku meča silni napadi Intera, koji nije odustajao od pobjede, ali Bologna je uspjela da sačuva bod.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I s ovim bodom Inter ostaje prvi, sa 13 bodova, ali je prekinut niz od četiri pobjede, dok je Bologni ovo peti bod u Seriji A i prvi nakon dva uzastopna poraza. 


Verdi GOAL HD - Bologna 1-0 Inter Milan 20.09.2017 by alexpaul-percec
Mauro Icardi Goal HD - Bologna 1-1 Inter 19.09... by fififilive
Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi