Immobile: Ovo je jedna od najljepših noći u mojoj karijeri

Lazio savladao Romu sa 2:0

Immobile: Ovo je jedna od najljepših noći u mojoj karijeri

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija večeras su savladali Romu u velikom gradskom derbiju sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa Italije.

Lazio je večeras pred svojim navijačima odigrao sjajan meč i na kraju je sa visokih 2:0 savladao ljutog rivala Romu. Domaći su poveli u 29. minuti preko Milinković-Savića, dok je konačnih 2:0 u finišu utakmice postavio Ciro Immobile.

Nakon večerašnje utakmice Immobile je izjavio da je ovo bila jedna od najboljih utakmica u njegovoj karijeri, te da je presretan što je Lazio nakon osam utakmica u nizu uspio da savladao Romu.

"Navijači su od nas tražili da ostavimo srce na terenu i to smo uradili. Ovo je jedna od najboljih noći u mojoj karijeri. Hvala saigračima i navijačima što su bili na nivou cijeli meč. Imamo dobar rezultat, ali je ostao još revanš i ne trebamo se opuštati", rekao je Immobile.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi