Ivanović: Gruzija nema šta izgubiti, moramo biti požrtvovani

Kapiten Srbije

Ivanović: Gruzija nema šta izgubiti, moramo biti požrtvovani

Fudbaleri Srbije sutra će igrati veoma važnu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u gostima kod Gruzije.

Srbija nakon 4 odigrana kola ima 2 pobjede i 2 remija i druga je na tabeli, dok Gruzija ima samo dva boda i nalazi se na pretposljednjem mjestu.

Kapiten Srbije i fudbaler Zenita Branislav Ivanović poručio je da on i saigrači moraju biti oprezni jer Gruzija nema šta izgubiti.

"Svjesni smo koliko će utakmica biti teška i koliko je protivnik opasan. Njihov jedini problem je što imaju samo dva boda, ali imali su nekoliko dobrih utakmica. Moramo da budemo požrtvovani jer Gruzijci nemaju šta izgubiti. Gruzija je veoma ozbiljna ekipa. Trebamo igrati kompaktno, kao tim i iz te igre bi trebao doći rezultat", rekao je Ivanović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sutrašnji meč Gruzije i Srbije počinje od 18.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti