Ivanović: Hazard može odlučiti trku za prvaka
FOTO: EPA

Mnogo cijeni Belgijanca

Ivanović: Hazard može odlučiti trku za prvaka

Branislav Ivanović je za britanske medije izjavio da Eden Hazard može odlučiti borbu za šampionsku titulu. 

U Chelseaju nakon razočaravajuće sezone čine sve kako bi šampionski pehar vratili na Stamford Bridge, a ono što raduje trenera Contea je činjenica da je Hazard sjajno startovao pošto je u prva tri kola postigao dva pogotka. 

"Hazard je za mene jedan od najboljih igrača na svijetu, posebno poslije igre kakvu je pružio protiv Burnleya. Mislim da može da odluči trku za prvaka i nastavi sa ovakvim partijama. Nadam se da će biti onaj Hazard od prije dvije godine kada je pravio nevjerovatne stvari", izjavio je Ivanović. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim što ide Hazarda, na dobrom putu je i Chelsea koji ima tri pobjede na startu i dijeli lidersku poziciju s klubovima iz Manchestera. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi