Jardim: Monaco može osvojiti Ligu prvaka

Trener Monaca pred susret Lige prvaka sa Levrkusenom

Jardim: Monaco može osvojiti Ligu prvaka

Nakon višegodišnje pauze i izbivanja iz Lige prvaka, Monaco se vraća u najelitnije evropsko klupsko takmičenje. 

Ekipa koja je u posljednjih deset godina prošla sve. Od finala Lige prvaka protiv Porta, do francuske Lige 2. Monacov trener Leonardo Jardim smatra kako njegov tim može ponoviti uspjeh iz 2004., a možda otići i korak dalje. 

"Jako je važno podcrtati da treneri i igrači rade sa istim uvjerenjima. Moguće je osvojiti Ligu prvaka jer je Monaco jako motivisan. Na domaćem terenu možemo slaviti protiv svih ekipa," rekao je Jardim i dodao: 

"Bayer Leverkusen je fizički izuzetno snažan protivnik. Također su jako brzi, posebno u tranziciji. Moramo se čuvati i prekida," riječi su Jardima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.