Je li Hajrović treće pojačanje Lazija za narednu sezonu?

Tare zaintrigirao italijansku javnost

Je li Hajrović treće pojačanje Lazija za narednu sezonu?

Sportski direktor Lazija Igli Tare izjavom o pojačanjima Lazija zaintrigirao je italijansku javnost.  

Naime, Albanac je jučer izjavio kako je Lazio doveo tri fudbalera za narednu sezonu, iako se znaju imena samo dvojice.

"Za narednu sezonu smo doveli Morisona i Hoedeta ali i još jednog igrača kojeg ćemo predstaviti narednih dana", rekao je Tare.

Nije trebalo mnogo vremena proći a odmah su krenule špekulacije o tome ko je treći novi igrač Nebeskoplavih. Jedan od njih je i reprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kroz italijanske medije se, osim Hajrovićevog, spominju i imena Murige iz Parme te Adebayora iz Tottenhama, ali kao najrealnija opcija ističe se dolazak Time Wernera iz Stuttgarta.

Naš fudbaler u Werderu u posljednje vrijeme nikako ne dobija minutažu, što definitivno ide u prilog priči o njegovoj promjeni sredine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.