Jese nakon šest mjeseci napušta PSG?

Španski fudbaler na meti Seville

Jese nakon šest mjeseci napušta PSG?

E. Čaušević

Španski fudbaler, Jese, ovog ljeta odlučio je napustiti Real Madrid i svoju karijeru nastaviti u dresu PSG-a.

Jese je u Pariz stigao za 25 miliona eura kao veliko pojačanje, ali još uvijek nije ispunio očekivanja aktuelnog prvaka Francuske. Ovaj napadač odigrao je tek nekoliko utakmica, te većinu mečeva posmatra sa klupe za rezervne igrače.

Francuski mediji prenijeli su danas da bi Jese mogao napustiti PSG nakon samo šest mjeseci. Navodno, Unai Emery je poručio ovom igraču da nije zadovoljan njegovim igrama, te da u januaru može potražiti novi klub.

Španski fudbaler nije morao mnogo čekati da stigne prva ponuda, jer je Sevilla već kontaktirala ovog igrača. Čelnici Seville zainteresovani su da u januaru dovedu Jesea, te se ispostavilo da je ovaj klub jedini zainteresovan za ovog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi