"Juventus i Roma su obezvrijedili italijanski fudbal"
Foto: EPA

Silvio Berlusconi smatra

"Juventus i Roma su obezvrijedili italijanski fudbal"

M. Šljivak

Predsjednik Milana Silvio Berlusconi izjavio je kako su Roma i Juventus porazima u Ligi prvaka obezvrijedili italijanski fudbal.

Roma je doživjela težak poraz od Bayerna sa 7:1, dok je prvak Italije Juventus izgubio u Atini od Olympiacosa s 1:0.

Berlusconi smatra kako je ovim porazima obezvrijeđen italijanski fudbal.

"Porazi Rome i Juventusa su obezvrijedili italijanski fudbal. Naočito se to odnosi na Romu. Takav poraz snižava vrijednost igrača iz naše lige", istakao je za Corriere della Sera Berlusconi.

Njegov Milan ove sezone ne igra Ligu prvaka, a kako su krenuli u novu sezonu, teško i da će naredn godine biti u elitnom društvu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.