Kahn: Borussija će teško zadržati Reusa

Smatra bivši njemački golman

Kahn: Borussija će teško zadržati Reusa

Legendarni njemački golman, Oliver Kahn, svjestan je činjenice da će Borussija teško zadržati Marca Reusa, na čiju odštetnu klauzulu se veliki klubovi samo nasmiju.

Ukoliko tim iz Dortmunda ne uspije nagovoriti Reusa na produženje ugovora, jasno je da će ga u svoje redove dovesti neki od najvećih evropskih klubova. 

"Bit će jako teško za Borussiju da zadrži Reusa, posebno iz razloga jer po svemu sudeći neće igrati u Evropi sljedeće godine. Dortmund ga može zadržati samo ako probije svoje financijske limite, u protivnom Reus će otići. Njegova odšteta je sitnica za velike klubove", smatra Kahn.

Reus bi tako mogao krenuti stopama Götzea i Lewandowskog koji su nešto ranije napustili Borussiju. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.