Kenan Horić i Domžale produžili saradnju

Ostaje u slovenačkom klubu

Kenan Horić i Domžale produžili saradnju

Bh. internacionalac Kenan Horić danas je produžio saradnju sa slovenačkim prvoligašem iz Domžala. 

Domžale su na svojoj službenoj stranici objavile informaciju da je Kenan Horić produžio saradnju do kraja sezone 2017/2018., a ovaj potez najbolje ilustrira koliko čelnici slovenačke momčadi vjeruju bivšem kapitenu Čelika. 

"Sretan sam što sam produžio svoj ugovor. U Sloveniji imam zaista odlične uvjete za razvoj i potpuno sam fokusiran na svoj klub", izjavio je 25-godišnji Kenan Horić nakon potpisivanja ugovora. 

Horić je u Domžale stigao u januaru 2014. godine i od tada je neizostavan član u prvoj postavi. Za njegove usluge u proteklom periodu se interesovao i Maribor na čelu sa trenerom Krunoslavom Jurčićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi