Keylor Navas se vratio treninzima, branit će protiv Malage?
Foto: EPA

Golman Reala se oporavio

Keylor Navas se vratio treninzima, branit će protiv Malage?

Prvi golman Real Madrida Keylor Navas vratio se treninzima Kraljevskog kluba nakon jednomjesečne pauze zbog povrede.

Sjajni čuvar mreže se uspio potpuno oporaviti i jučer je odradio trening punim intenzitetom, te tako najavio svoj povratak među stative možda i za vikend i utakmicu sa Malagom.

Navas je zbog problema sa povredom propustio polovinu Realovih utakmica ove sezone i vjerovatno bi španski prvak u nekim od njih izvukao bolji rezultat da je na golu bio ovaj 30-godišnji Kostarikanac.

Trening je punom snagom odradio i Sergio Ramos, koji je u duelu sa Atletico Madridom zadobio jedan nezgodan udarac u lice, dok Zinedine Zidane ni u sljedećoj utakmici neće moći da računa na Garetha Balea i Matea Kovačića koji su povrijeđeni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi