Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

Šansa za dobitak

Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

V. Elez

U našoj standardnoj rubrici namijenjenoj kladioničarima i danas donosimo tri prijedloga za klađenje.

WORLD: Friendly International

20:45   Ireland - Belarus tip X, under 2,5

U okviru priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo mnoge reprezentacije bruse formu i pripremaju posljednje taktičke zamisli. Tako je i sa reprezentacijom Irske. Irsci su odlučili da igraju mečeve sa reprezentacijama srednje snage, pa je tako i sa ovim mečom protiv standardno neugodnih Bjelorusa.

Preporuka je tip X i manje od 2,5 golova. Teško se sjetiti kada je reprezentacija Bjelorusije odigrala meč sa mnogo golova, a slično je i sa domaćima.

WORLD: Friendly International

20:30   Uruguay U20 - Chile U20  tip X, over 2,5

Kada se igra u Južnoj Americi, gotovo da je svaka utakmica derbi. Čak i one reprezentacije koje su slabijeg kvaliteta žele da pokažu protiv velikih protivnika da nisu baš bezopasni. Naročito je zanimljivo kada se sastaju mlade reprezentacije, jer oni moraju pokazati da su dostojna budućnost svojim starijim kolegama.

U ovom susretu se sastaju dvije reprezentacije koje su posljednje osvajale Copa America trofej u seniorskoj kategoriji. Naša sugestija je tip X i više od 2,5.

EGYPT: Premier League

19:00   Enppi - Al Ittihad tip X, under 2,5

 

tim u p n i gr bod
12 Al Ittihad 28 10 5 13 22:34 35
13 Enppi 29 8 10 11 34:38 34

Pred kraj sezone u Egiptu, situacija je prilično jasna. Ipak ovaj meč je derbi jer se timovi nalaze jedan iznad drugoga na tabeli. Gosti su odigrali sezonu sa samo pet remija do sada i simptomatično je to da su dali samo 22 gola u 28 kola, za razliku od njih domaći su dali čak 12 golova više, ali su ih lošije rasporedili, pa imaju bod manje.

Preporuka je tip X i manje od 2,5 golova. Gosti se znanju odbraniti kada gostuju, a domaći bas ne plijene svojom igrom ni na domaćem terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti