Klopp: Borussija mora da se bori, alternative nema

Nakon novog poraza u Bundesligi

Klopp: Borussija mora da se bori, alternative nema

Nakon devet odigranih kola u njemačkoj Bundesligi, Borussija Dortmund ne zauzima očekivano mjesto na tabeli. 

Milioneri su ostvarili četiri uzastopna poraza i na svom kontu ih imaju već šest uz svega dva trijumfa. Redale su se prilike pred golom Hanovera u posljednjem kolu njemačke Bundeslige, ali su se na kraju radovali gosti. 

"Moramo nastaviti dalje, moramo se boriti i osigurati da nam se ovo više ne dešava. Svi imamo veliku odgovornost za loše rezultate i moramo je prihvatiti. Nismo u dobroj situaciji u Bundesligi i na to nismo navikli," rekao je Klopp. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti