Konyaspor odbio primamljivu ponudu za Bajića

Želio ga Trabzonspor

Konyaspor odbio primamljivu ponudu za Bajića

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Riad Bajić dobio je još jednu ponudu za nastavak karijere.

Za njegove usluge od ranije su zainteresovani turski velikani Fenerbahče i Galatasaray, a napadač Konyaspora je sada želja i ekipe Trabzonspora.

Navodno, Trabzonspor je Konyi ponudio 3,5 miliona eura i veznog fudbalera Yusufa Erdogana, ali je ova ponuda već odbijena.

Da bi Bajić mogao otići iz Konyaspora znak je i dovođenje napadača Abdoua Traorea, 28-godišnjeg fudbalera iz Burkine Faso, pa bi bh. fudbaler do kraja prelaznog roka mogao otići iz ovog kluba.

Konyaspor će zaista teško sačuvati ponajboljeg napadača turskog prvenstva u svojim redovima, ali za sada Bajić nije blizu transfera, iako ponuda ima.

Bh. napadač je protekle sezone u 32 odigrana susreta postigao 17 pogodaka.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi