Lallana potpisuje novi ugvor

Ostaje u Liverpoolu

Lallana potpisuje novi ugvor

Engleski fudbaler Adam Lallana produžit će ugovor sa Liverpoolom.

Nakon sjajnih partija ove sezone, Redsi su odlučili da nagrade Lallanu novim, poboljšanim ugovorom. 

Ovaj krilni fudbaler će, nakon potpisa trogodišnjeg ugovora, zarađivati oko 110.000 sedmično, a potpis bi trebao da se desi u naredna 24 sata.

Podsjetimo da je Lallana u Liverpool stigao na ljeto 2014. godine iz Southamptona u transferu vrijednom 31 milion eura, a ove sezone se naprosto preporodio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za sada je odigrao 23 meča u Premiershipu te je postigao sedam golova uz isto toliko asistencija. Trenutni ugovor sa Liverpoolom mu važi do ljeta 2019. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi