Legendarni Raul će izdati Real Madrid?
EPA

Mogao bi raditi za Barcu

Legendarni Raul će izdati Real Madrid?

Teme:

U španskim medijima se špekuliše da bi legendarni Raul Gonzalez mogao početi raditi za Barcelonu. 

Nakon okončanja bogate karijere Raul se posvetio poslu ambasadora Primere, a budući da je na toj poziciji rivalitet morao ostaviti po strani, danas redovito pomaže Barceloni i čak što više mogao bi početi raditi za Katalonce.

Tu vijest su objavili španski mediji, a ostaje da se vidi na koji način će, u slučaju da se obistine pisanja, reagovati navijači Reala u kojem je Raul proveo najveći dio svoje karijere. 

"Volim ići korak po korak. Prvo se želim vratiti kući u Madrid, a odluke o daljnjim projektima ću donositi kada dođe vrijeme. Barcelona? Ne mogu reći da neću raditi za nju", kazao je Raul i potom nastavio: 

"Fudbal je takav. Ne treba se zaboraviti da sam u Realu bio 17 godina i niko ne može reći da nisam pravi madridista. Moja savjest je čista", riječi su Raula. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Raul je za vrijeme provedeno u Realu osvojio sve što se može osvojiti, a od kraljevskog kluba se oprostio 2010. godine kada je otišao u Schalke. Do kraja karijere još je igrao za Al-Sadd i NY Cosmos. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti