Ljajić: Govore nam da smo loši, a mi smo prvi na tabeli

Fudbaler Intera se pozitivno iznenadio

Ljajić: Govore nam da smo loši, a mi smo prvi na tabeli

Fudbaler Intera Adem Ljajić je u izjavi za italijanske medije dao svoj komentar na dosadašnju sezonu Serije A.

Klub sa Giuseppe Meazze se nalazi na prvom mjestu na tabeli nakon 13 odigranih kola, ali reprezentativcu Srbije smeta to što mnogi umanjuju njihov uspjeh.

"Kada sam došao u Inter, nisam ni slutio da ćemo biti prvi nakon 13 kola. Često pobjeđujemo sa 1:0 i ljudi zato pričaju da igramo loše. Kritikuju nas, a mi smo prvi na tabeli. Šta će tek biti kada zaigramo bolje?", rekao je Ljajić, te dodao:

"Potpisao bih da do kraja sezone sve utakmice pobijedimo sa 1:0. Ne volim da gledam daleko u budućnost i ne želim ništa najavljivati, jer mi se to dva puta obilo o glavu dok sam igrao za Romu. Oba puta sam mislio da je pravo vrijeme da osvojim Scudetto, ali se to nije desilo".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je osvojio 30 bodova i nalazi se na prvom mjestu, sa dva boda više od Napolija i Fiorentine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.