Ljajić o igračima Napolija: Vidio sam strah u njihovim očima

Srbin razočaran rezultatom

Ljajić o igračima Napolija: Vidio sam strah u njihovim očima

Krilni nogometaš Intera Adem Ljajić bio je jedan od najboljih pojedinaca sinoćnjeg meča između Napolija i Intera.

Srbin je bio starter i u potpunosti je opravdao povjerenje koje mu je ukazao Roberto Mancini. Postigao je i jedini gol Intera na meču u 67. minuti. Ipak, Inter u tom susretu nije imao sreće, izgubili su 2:1, iako su većim dijelom bili opasniji protivnik. 

"Uradili smo sve da dođemo do povoljnog rezultata, ali nismo imali sreće da postignemo drugi gol. U jednom trenutku u očima igrača Napolija sam vidio strah. Da su imali još pet izmjena, mislim da bi ušli samo defanzivci", rekao je Ljajić za klupsku televiziju. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli je slavio sinoć rezultatom 2:1, a fudbaleri Intera su bili mnogo opasniji rival, iako su igrali sa igračem manje cijelo drugo poluvrijeme. U posljednja dva napada na meču pogodili su dvije stative. Nerazzuri su prepustili lidersku poziciju Napoliju i imaju bod zaostatka na drugom mjestu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.