Lovren u "ilegali" nakon katastrofalne partije protiv Spursa
Foto: EPA

Krivac za dva gola Tottenhama

Lovren u "ilegali" nakon katastrofalne partije protiv Spursa

Tottenham je danas deklasirao ekipu Liverpoola rezultatom 4:1, a jedan od glavnih krivaca za ubjedljiv poraz Redsa je bio hrvatski defanzivac Dejan Lovren.

Lovren se često nalazio na meti kritika navijača Liverpoola, ali čini se da je danas "ispucao sve bonuse."

Naime, Liverpool je već nakon 12. minuta današnje utakmice gubio sa 2:0, a jedan od glavnih krivaca za golove Harryja Kanea i Son Heung-Mina je bio Dejan Lovren.

On je igrao toliko loše da ga je Klopp odlučio zamijeniti već u 31. minuti utakmice, a Liverpool se od šoka na početku susreta nije uspio oporaviti, pa je ubjedljivo poražen.

Lovren se nakon utakmice odlučio na zaista začuđujući potez, a navijači Liverpoola pokušavaju shvatiti šta je ovime želio poručiti.

Naime, hrvatski defanzivac je obrisao profilnu sliku na svom Instagramu, ali je i uklonio Liverpool iz svoje biografije na ovoj društvenoj mreži.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li je Lovren ovakvim potezom želio nagovijestiti da je njegovim danima u Liverpoolu došao kraj ili se samo želio "prikriti" ostaje da se vidi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti