Lucas Leiva stigao u Rim
Foto: Twitter/SS Lazio

Iskusni Brazilac uskoro potpisuje za Lazio

Lucas Leiva stigao u Rim

Lucas Leiva je okončao svoju desetogodišnju epizodu na Anfieldu, jer će ovaj dogogodišnji veznjak Liverpoola uskoro i zvanično postati član Lazija.

Iskusni Leiva je u nedjelju stigao u Rim, te bi već danas, nakon obavljanja ljekarskih pregleda, trebao staviti potpis na ugovor sa Laziom.

Njega je na rimskom aerodromu dočekala grupa navijača Lazija, a italijanski klub je fotografiju Leive sa šalom Biancocelestija objavio i na zvaničnom Twitter profilu.

Ovaj 30-godišnji vezni fudbaler je u Liverpool stigao 2007. godine iz Gremija, a za ekipu sa Anfielda je odigrao 346 utakmica u svim takmičenjima, te je uspio postići sedam golova, a sa slavnim klubom je 2012. godine uspio doći i do trofeja u Liga Kupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi