Luis Suarez se nije obradovao dolasku Paulinha
Foto: EPA

Nisu u dobrim odnosima

Luis Suarez se nije obradovao dolasku Paulinha

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Paulinho svoju karijeru nastavit će u dresu Barcelone, te će biti četvrto pojačanje Katalonaca ovog ljeta.

Čelnici Barcelone su odlučio da plata čak 40 miliona eura za Paulinha koji je prethodne dvije sezone proveo igrajući u Kini. Ovaj potez nije oduševio navijače Barcelone koji smatraju da će Brazilac biti novi promašaj transfer politike čelnika kluba. Brazilac bi trebao ljekarske preglede obaviti u srijedu, a dan kasnije će biti predstavljen na Nou Campu.

No, čini se da nisu samo navijači ti koji se nisu obradovali dolasku nekadašnjeg igrača Tottenhama. Kako piše katalonski Sport ovom transferu nije se obradovao ni napadač Barcelone, Luis Suarez. Urugvajac je prije nekoliko godina imao žestok okršaj s Paulinhom dok je igrao za Liverpool.

Naime, na utakmici između Liverpoola i Tottenhama brazilski reprezentativac je žestoko udario nogom u prsa Suareza zbog čega je zaradio direktan crveni karton. Očito je da mu Suarez još uvijek nije zaboravio taj prekršaj i bit će zanimljivo kako će izgledati susret nakadašnjih rivala iz Engleske.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi