Lukavi Simeone našao način da komunicira s ekipom

Argentinski stručnjak vodio konce igre

Lukavi Simeone našao način da komunicira s ekipom

E. Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida ostvarili su pobjedu danas protiv Rayo Vallecana sa 1:0.

Jedini gol za ekipu sa Vicente Calderona postigao je Griezmann na otvaranju drugog poluvremena. Atletico je trenutno prvi sa utakmicom više u odnosu na Barcelonu.

Domaći su danas bili oslabljeni jer na trenerskoj klupi nije bio suspendovani Diego Simeone. Ipak, to nije spriječilo argentinskog stručnjaka da komunicira sa svojim igračima i stručnim štabom.

Simeoneov asistent vodio je danas ekipu, ali samo prividno. Argentinac je vodio konce ekipe sa tribina, te je komunicirao sa Gabijem koji je danas ostao na klupi za rezervne igrače.

Vidjet ćemo da li će Fudbalski savez Španije kazniti Simeonea zbog ovog poteza jer mu je zabranjeno svako komuniciranje sa igračima tokom utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi