Lulić i Zukanović nisu igrali, Đuriću svega 15 minuta

Serija A

Lulić i Zukanović nisu igrali, Đuriću svega 15 minuta

E. Škorić

Bh. reprezentativci Senad Lulić i Ervin Zukanović nisu igrali danas za Lazio, odnosno Chievo, dok je Milan Đurić na terenu proveo 15 minuta.

Lazio je u Bergamu odigrao ‘samo’ 1:1 s domaćom Atalantom. Rimski nebesko-plavi stoga nisu uspjeli da prestignu gradskog rivala na tabeli, pa ostaju na trećem mjestu.

Biava je u 49. pogodio za 1:0, ali je Parolo u 77. donio vrijedan bod Laziju. Naš Senad Lulić nije igrao iako je bio na klupi.

Fiorentian je s 3:1 slavila protiv Cesene, a dva gola je postigao Iličić, te jedan Gilardino. Milan Đurić je kod gostiju igrao od 75. minute, a Rodriguez je bio strijelac jedinog gola za Cesenu.

Cesena je pretposljednja na tabeli i bori se za opstanak u ligi, dok je Fiorentina došla na peto mjesto i pokušat će tu i ostati. 

Ervin Zukanović nije igrao za Chievo u gostima protiv Intera, a taj meč završen je rezultatom 0:0. Verona je s dva igrača manje (isključeni Sala i Marquez) poražena od Udinesea, a jedini gol za goste postigao je Di Natale u 62. minuti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A, 34. kolo:
Atalanta - Lazio 1:1 (Biava 49/ Parolo 77)
Fiorentina - Cesena 3:1 (Iličić 31, 35, Gilardino 56/ Rodriguez 59)
Inter - Chievo 0:0
Verona - Udinese 0:1 (Di Natale 62)


Fiorentina 3-1 Cesena All Goals and Highlights... by enteritament
Atalanta vs Lazio 1-1 All Goals and Highlights... by footballTV

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.