Mahrez: Ovo je sezona moje karijere

Ponosan na rezultate Leicestera

Mahrez: Ovo je sezona moje karijere

E. Čaušević

Fudbalere Leicestera od historijskog uspjeha i titule prvaka Engleske dijeli još pet utakmica.

Leicester se nalazi na liderskoj poziciji na tabeli Premiershipa sa sedam bodova više u odnosu na drugoplasirani Tottenham. Lisice očekuje još pet utakmica, a svi se nadaju da će ovi momci izdržati do kraja.

Jedan od najboljih igrača Leicestera, Riyad Mahrez, kazao je da je ovo sezona koja je već obilježila njegovu igračku karijeru.

"Volim ovaj osjećaj, volim da driblam, ali na terenu moraš biti profesionalac i znati neke granice u tome. Često mi se dešavalo da pretjeram u driblinzima. Ipak, ove sezone je sve nekako na svom mjestu. Ovo je sezona moje karijere, to sam siguran", rekao je Mahrez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester sutra igra na domaćem terenu protiv West Hama u okviru 34. kola Premiershipa, utakmica počinje u 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi