Mahrez: Roma je veliki klub sa kojim bih želio pregovarati

Alžirski fudbaler jasan

Mahrez: Roma je veliki klub sa kojim bih želio pregovarati

D. Rakanović

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez priznao je da bi želio pregovarati sa Romom, ali i da ne može dok Leicester ne prihvati ponudu. 

"Znam da je Roma zainteresovana, ali ponuda još uvijek nije prihvaćena tako da je malo toga što mogu učiniti. Roma je veliki klub sa kojim bih želio pregovarati, ali ne mogu dok Leicester ne prihvati ponudu", rekao je Mahrez, prenosi Sky Sports.

"Leicester zna moje želje, ali nastaviću da dajem sve od sebe za klub kao što sam i uvijek".  

Do sada Roma je poslala dvije ponude za alžirskog fudbalera, ali obje su odbijene. Kako pišu italijanski mediji, Roma će poslati novu ponudu za Mahreza u kojoj će ponudi 35 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Očigledno je da mi laska kada sam povezan sa bilo kojim velikim klubom, ali do sad nisam razgovarao sa bilo kim jer niko nije poslao dovoljno dobru ponudu koju bi Leicester prihvatio. Skoro mjesec dana je do kraja prelaznog roka, tako da ćemo vidjeti šta će se dešavati do tada", rekao je Mahrez. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi