Majstorija Bajića protiv velikog Bešiktaša

Konya slavila pobjedu

Majstorija Bajića protiv velikog Bešiktaša

M. Šljivak

Fudbaleri Konyaspora savladali su večeras kao gosti Bešiktaš s 2:1 u prvom susretu četvrtfinala turskog Kupa, a majstorski gol za goste je dao naš reprezentativac Riad Bajić.

Nije dobro počelo po Konyu. Tosun je u 31. minuti doveo Bešiktaš u vodstvo, a rezultat od 1:0 zadržao se sve do 65. minute kada je na scenu stupio Bajić.

Prvo je Filho isključen zbog prekršaja na 20-ak metara od gola. Slobodnjak je izveo Riad Bajić, te je prekrasno pogodio za 1:1.

Do kraja je Konyaspor iskoristila igrača više, te je stigla do pobjede. Prednost pred revanš gostima donosi Findikli pogotkom za konačnih 2:1 u 79. minuti meča.

Bajić je na terenu proveo kompletan meč, dok je Amir Hadžiahmetović napustio igru u 62. minuti susreta.

Turski kup, četvrtfinale:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bešiktaš - Konyaspor 1:2 (Tosun 31' / Bajić 65', Finidkli 79')


Fenomenalan gol Bajica by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti