Hazard: Znam od kojeg igrača Liverpoola ću tražiti dres

Ostao u dobrim odnosima sa Salahom

Hazard: Znam od kojeg igrača Liverpoola ću tražiti dres

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Liverpoola danas na domaćem terenu dočekuju Chelsea u derbiju 13. kola engleskog Premiershipa. 

Redsi su u veoma dobroj formi u posljednje vrijeme, ali jasno je da su Plavci danas u ulozi favorita. Navijači domaćeg tima svoje nade polažu u Mohameda Salaha koji je oduševio sve svojim igrama u dresu Liverpoola, te je za krako vrijeme postao jedan od najvažnijih igrača ove ekipe.

Poznato je da je Salah igrao za Chelsea prije nekoliko godina, ali u ovom klubu su smatrali da za Egipćanina jednostavno nema mjesta. Nakon dvije odlične sezone odlučio se vratiti u Englesku kako bi pokazao koliko vrijedi. Pred današnji meč oglasio se i Eden Hazard koji je priznao da će pitati Salaha da razmijene dresove.

"On je ostao moj prijatelj kada je otišao iz Chelseaja. Često se čujemo i sretan sam što pokazuje koliko vrijeri. On je zaista vrhunski igrač, a to je pokazao i u Romi. Mene ne iznenađuju njegove igre jer sam uvijek znao koliko on može. Pa, pitat ću ga da razmijenimo dresova, valjda će htjeti haha", poručio je Hazard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti