Maradona: Messi je dobar, ali nije bolji od mene

Maradona nije štedio ni Pelea

Maradona: Messi je dobar, ali nije bolji od mene

Kontraverzni Argentinac Diego Atmando Maradona opet se obrušio na po mnogima najboljeg fudbalera svijeta svih vremena.

Maradona je nastavio medijski rat sa Peleom. Odnos dva možda i najveća fudbalera na svijetu opet je zategnut. 

 

"Mislim da sam ja najbolji igrač na svijetu svih vremena. Zašto bi me poredili sa Peleom? Moja majka mi je rekla da je on igrao protiv igrača koji se uopće nisu kretali na terenu. Ne volim da me porede sa njim zbog gluposti koje on priča. On uporno govori glupe stvari kada pomješa tablete," rekao je Maradona. 

 

Dotakao se Maradona i Lionela Messija za kojeg neki tvrde da je najbolji svih vremena. "Messi? Pa on je jedva dotakao loptu protiv Milana, ali stoji da je dobar igrač, samo nije još uvijek dostigao moj level," riječi su Malog zelenog. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.