Marca ne griješi: Pjanić želja Real Madrida!

Najčitaniji španski list naslovnicu posvetio Pjaniću

Marca ne griješi: Pjanić želja Real Madrida!

Vezista Rome Miralem Pjanić želja je Florentina Pereza, navodi najčitaniji španski sportski list Marca.

Marca je u današnjem izdanju cijelu naslovnicu posvetila našem reprezentativcu, a obzirom na njihovu obavještenost o dešavanjima u Realu, Pjanić je veoma blizu evropskom velikanu.

Madridski klub je, prema navodima istog izvora, već poslao delegaciju u Rim da pripreme teren za transfer. Također, Marca podsjeća da je na Pjanića oko bacila i Barcelona, te da Real ima namjeru pokvariti im posao.

Roma je navodno odredila i cijenu za svog veznog fudbalera, a ona je 40 miliona eura. Ako se transfer realizira, Pjanić bi se u veznom redu deseterostrukog prvaka Evrope trebao pridružiti hrvatskim reprezentativcima Luki Modriću i Mateu Kovačiću.

Marca također navodi da je Pjanić svjestan da sa Romom neće moći dostići najveće evropske domete, te da zbog toga želi promijeniti sredinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je ove sezone za Romu odigrao 15 mečeva, postigao osam golova i imao šest asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.