Matić: Ponosan sam, ova titula je posebna za mene

Fudbaler Chelseaja

Matić: Ponosan sam, ova titula je posebna za mene

Chelsea je s minimalnom pobjedom protiv Crystal Palacea osigurao naslov prvaka u engleskom prvenstvu, a sreću zbog ostvarenog uspjeha nije krio ni Nemanja Matić. 

Srbijanski fudbaler je maksimalno učestvovao u osvajanju titule i ove sezone bio je jedan od ključnih igrača u timu Josea Mourinha. 

"Ponosan sam. Ova titula je posebna za mene jer sam igrao skoro svaku utakmicu. Veoma sam sretan, kao i zbog navijača. Da bi postao šampion moraš biti najbolji cijele sezone. Mi smo pokazali taj karakter i kvalitet", rekao je Matić, te se osvrnuo na pobjedu protiv Crystal Palacea. 

"Znali smo da će biti teško, ali je bilo veoma važno da osvojimo tri boda, jer su nas čekale teške utakmice sa WBA i Sunderlandom. Crystal Palace nije imao ništa da izgubi", istakao je Matić.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti