Mbappe: Real je za igrače koji su na vrhuncu

Oglasio se i Francuz

Mbappe: Real je za igrače koji su na vrhuncu

Nakon brojnih špekulacija o eventualnom transferu u Real Madrid konačno je progovorio Monacov Kylian Mbappe.

Francuz je sa svega 18 godina dobio poziv u A reprezentaciju svoje zemlje, a u prvi plan evropskog fudbala izbio je zahvaljujući tome što je ove sezone u dresu Monaca zabio 19 pogodaka na 32 utakmice.

Lista klubova koji su voljni da angažuju Mbappea je prilično dugačka, a kao favorit u borbi za njegove usluge se izdvaja Real Madrid, 

"Trenutno sam u Monacu i idemo zajedno, korak po korak. Real je klub za igrače koji su na vrhuncu karijere, a ja još nisam tamo. Odrastao sam i imam ljude oko sebe koji mi pomažu da noge čvrsto držim na zemlji. Samo želim igrati fudbal, davati golove, pobjeđivati i osvajati trofeje. Svaki igrač ima svoju karijeru", izjavio je Mbappe. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim Real Madrida, interes za francuskog fudbalera još su pokazali Barcelona, Manchester United... 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi