Messijeva bruka zbog koje je molio za oprost
Foto: Instagram

Nije prepoznao sunarodnjaka

Messijeva bruka zbog koje je molio za oprost

M. Šljivak

Argentinski velemajstor Lionel Messi izaziva veliku pažnju gdje god da se pojavi.

Zvijezda Barcelone prethodnih dana boravi u Rusiji gdje sa ga sa reprezentacijom čeka prijateljski meč protiv domaćina Svjetskog prvenstva.

Veliki broj navijača došao je pozdraviti Messija, a zanimljiva situacija desila se u hotelu u kojem su smješteni fudbaleri Argentine.

Ekipu je posjetio fudbaler Zenita Sebastian Driussi. Ovaj Argentinac je tokom ljeta došao iz River Platea za 15 miliona eura, a susret sa Messijem će pamtiti dok je živ.

Iako najveću zvijezdu fudbala u svojoj zemlji zna još otprije, Messi ga nije prepoznao i stao je da se fotografišu, smatrajući da je on samo još jedan u nizu navijača.

Grešku je otkrio tek nakon što je Driussi objavio fotografiju na Instagramu, nakon čega se oglasio i Messi, koji je shvatio šta je napravio.

"Osjećam se loše jer ga nisam prepoznao, iako se od ranije znamo. Kada je pitao da se fotografišemo, mislio sam da je samo jedan u nizu navijača koji čekaju na fotografiju. Shvatio sam da sam pogriješio i kasnije sam mu se izvinio", rekao je Messi.

Zaista rijetko viđena situacija u svijetu fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi