Mihajlović o Balotelliju: Kako se ponaša, toliko će i igrati
Foto: EPA

Trener italijanskog Milana

Mihajlović o Balotelliju: Kako se ponaša, toliko će i igrati

Italijanski napadač Mario Balotelli nakon razočaravajuće sezone u Liverpoolu odlučio se vratiti u Milan, za koji će u narednih godinu dana nastupati kao posuđen igrač. 

Trener Siniša Mihajlović je izjavio da Mario Balotelli itekako dobro zna šta ga čeka u Milanu, ukoliko ne bude igrao onako kako se očekuje od njega. 

"Kada bude spreman, igrat će. Ako se ponaša kako treba, igrat će. Ostavite dijete na miru", rekao je Mihajlović za italijanske medije i potom dodao: 

"Nemam šta više da dodam. Nema poente da pričam o tome da li će igrati ili ne, kada je jeo, kako se oblači", istakao je na kraju. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nestašni Balotelli svoj debi trebao bi imati večeras uveče, kada Milan dočekuje Empoli u sklopu drugog kola Serije A. Ukoliko ne bude u timu za duel sa Empolijem, onda će debitovati 13. septembra protiv bivšeg kluba Intera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti