Mihajlović: Ponovo ću biti selektor Srbije, to je sigurno!

Trener Sampdorije

Mihajlović: Ponovo ću biti selektor Srbije, to je sigurno!

Nakon što nije uspio Srbiju odvesti na Svjetsko prvenstvo, Siniša Mihajlović prošle godine podnio je ostavku na mjestu trenera Srbije, ali najavio je i povratak u skorije vrijeme. 

"Voditi Srbiju bio je moj san i ja sam ga ostvario. Mogao sam ostati selektor koliko god sam htio, no odlučio sam da je vrijeme za promjene i prihvatio sam ponudu Sampdorije. Morao sam se odužiti klubu s obzirom što je sve za mene napravio u prošlosti. No, jednog dana ću se vratiti u reprezentaciju. To je sigurno", kazao je Mihajlović.

Ovaj 45-godišnji srbijanski stručnjak danas s mnogo uspjeha vodi italijansku Sampdoriju, koja nakon 11 odigranih kola drži četvrtu poziciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti