Milan 10 godina čekao na ovakav start
Foto: EPA

Novac nije uzalud potrošen

Milan 10 godina čekao na ovakav start

E. Škorić

AC Milan je u prva četiri kola Serije A upisao tri pobjede i to je, zanimljivo, najbolji start Rossonera još od sezone 2006/07.

Crveno-crni su poraženi od Lazija, ali su ostvarili pobjede u mečevima protiv Crotonea, Atalante i Udinesea, pa su s devet bodova peti na tabeli. 

Ovo je njihov najbolji start u Seriji A u zadnjih 10 godina, te je očigledno da nije uzalud u ekipu ljetos uloženo 100 miliona eura, mada je jasno da je ovo još daleko od idealnog i da Milan još može da napreduje.

U narednom, petom kolu Serije A Milan će ugostiti SPAL, pa ima dobru priliku da produži dobru seriju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodajmo da je jednu pobjedu Milan upisao i u Europa ligi, pošto je s 5:1 slavio u Beču protiv Austrije, a u grupi igra još s Rijekom i AEK-om.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi