Milićević pogodio za pobjedu Genta

Gent slavio protiv Charleroija

Milićević pogodio za pobjedu Genta

Fudbaleri Genta slavili su večeras pobjedu na domaćem terenu u okviru belgijske Jupiler lige protiv Charleroija sa 1:0.

Bila je ovo utakmica dvije ekipe iz sredine tabele u kojoj je na kraju presudio jedan pogodak u korist domaće ekipe.  Prvo poluvrijeme nije donijelo veće prilike na obje strane pa se na odmor otrišlo bez golova.

Gledatelji su u nastavku meča vidjeli jedan pogodak i to u mreži gostujuće ekipe, a strijelac je bio naš reprezentativac Danijel Milićević i to u 67. minuti susreta. Bio je ovo peti gol Milićevića ove sezone u belgijskom prvenstvu.

Gent je nakon ove pobjede skočio na peto mjesto sa 35 bodova, dok je Charleroi ostao na poziciji broj 7. sa bodom manje od današnjeg rivala.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi