Monaco spreman Mbappea pustiti Realu?

Monaco spreman Mbappea pustiti Realu?

E. Škorić

Talentovani francuski napadač Kylian Mbappe susreo se s generalnim direktorom Monaca Vadimo Vasiljem kako bi razgovarali o budućnosti.

Mbappe je eksplodirao prošle sezone u dresu Monaca, pa je sjajnim igrama na sebe privukao pažnju velikana poput Real Madrida. 

Stoga je 18-godišnji Mbappe sjeo da razgovara s direktorom Monaca, kako bi napravili dogovor i vidjeli šta je najbolje za njega i za klub. Kneževi žele napadača na bar još jednu sezonu.

Postoji mogućnost da Real Madrid ovog ljeta otkupi njegov ugovor, a onda ga ostavi jednu sezonu na posudbi u Monacu, koji traži barem 100 miliona eura za svog najboljeg strijelca. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je postigao 26 golova uz 14 asistencija prošle sezone, te je jedan od glavnih razloga što je Monaco nakon dugo vremena postao prvak Francuske. Osim Reala, traži ga i PSG, no Monaco definitivno ne želi da prepusti dragulja svom glavnom rivalu u borbi za titule.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi