Mourinho: Divim se Luis Enriqueu

Trener Chelsea priznao

Mourinho: Divim se Luis Enriqueu

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho priznao je da se divi novom treneru Barcelone Luis Enrique.    

Ovaj dvojac sarađivao je u vrijeme kada je trener katalonskog fudbalskog giganta bio legendarni Bobby Robson. Portugalski stručnjak tada je bio asistent legendarnog Engleza, a Enrique igrač.

"Divim se Luisu Enriqueu. Nadam se da će imati dobre rezultate", rekao je Mourinho.

Bivši trener Barceloninog ljutog rivala, Reala Madrida, učestvovao je na forumu UEFA-e u Nionu zajedno s ostalim trenerskim veličinama koje će ove sezone gledati uz terene tokom utakmica Lige prvaka. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mourinho je potvrdio da nije razgovarao sa svojim nasljednikom na klupi Reala i nije želio da komentariše odlaske Alonsa i Di Marije. 

"Samo želim da govorim o Chelseaju", kratko je rekao Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.