Mourinho iznenadio komentarom na ponašanje Diega Coste

Portugalac ne paniči

Mourinho iznenadio komentarom na ponašanje Diega Coste

Chelsea je danas remizirao sa Tottenhamom odigravši meč bez golova, a jedan od najzanimljivijih detalja utakmice viđen je u sudijskoj nadoknadi.

Španski reprezentativac je bio izrazito nervozan jer nije bio u prvom sastavu, a nakon što poslije zagrijavanja nije dobio šansu za igru bacio je marker u pravcu Josea Mourinha. Menadžer Chelseaja je nakon utakmice dao interesantan, moglo bi se reći i neočekivan komentar na ponašanje Diega Coste.

"Za mene je njegovo ponašanje normalno", započeo je Mourinho mirnim tonom, te nastavio: "On je vrhunski igrač koji je ostao na klupi i naravno da nije sretan. Ali, da me želio povrijediti, ne bi to uradio sa markerom... Nas dvojica smo u dobrim odnosima i nemamo nikakvih problema".

Mourinho je ove sezone dosta mijenjao sastav, ali Diego Costa je pretežno bio u timu.

"Mislim da je Costa veoma privilegovan. On je posljednji igrač koji je ostao na klupi. Svi su već bili na klupi, počev od kapitena Terryja, preko Ivanovića, Fabregasa i Pedra, do igrača godine Hazarda. Danas je strategija bila drugačija".

"Costa nije povrijeđen. Dobro radi i svaki dan je pozitivan, jedan od najpozitivnijih u timu. Ali, zaista ne očekujem od igrača na klupi da skače od sreće...", zaključio je The Special One.

Potražite više informacija na temu Premier league:

iaFEAxOEIdY

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.