Mourinhova bilježnica puna

Traži pojačanja

Mourinhova bilježnica puna

E. Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho razmatra moguće opcije za januar.

Mourinho je svjestan da mu treba još jači igrački kadar ako želi da zadrži šanse za naslov u Engleskoj, pošto je Guardiolin Manchester City izuzetno kvalitetan i već sada pravi bodovnu razliku.

Portugalac je boravio u Štokholmu i u društvu Zlatana Ibrahimovića gledao je baraž susret Švedske i Italije, a moguće je da će i večeras u Milanu pratiti revanš ovih selekcija.

Kada su mediji objavili Mourinhovu fotografiju iz Štokholma, opisali su je riječima "Mou u tajnoj misiji", no nema tu tajni. Njegovu pažnju krao je švedski reprezentativac Emil Forsberg.

Nogometaš Leipziga mogao bi u januaru prema Old Traffordu i navodno nije jedini. Proslavljeni trener u notes je zapisao još dvojicu igrača, ali njihova imena nisu navedena, no pretpostavlja se da je riječ o nekom italijanskom reprezentativcu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United se interesuje za Marca Asensija iz Real Madrida, potom za Rominog Pellegrinija, Enza Pereza iz Benfice, dok bi United trebali da napuste Luke Shaw i Marouane Fellaini.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi