Musa: Pobjeda za što mirniji uzvrat na Malti

Optimizam u redovima Širokog Brijega

Musa: Pobjeda za što mirniji uzvrat na Malti

O. Lekić

U okviru 1. pretkola Evropa lige u Širokom Brijegu će sutra snage odmjeriti istoimena domaća elipa i Birkirkara, a tim povodom održana je i press konferencija. 

"Svjesni smo svojih mogućnosti, kvalitetniji smo, igramo na Pecari, želimo pružiti dobru partiju i ostvariti pobjedu uz što bolji rezultat za miran uzvrat“, istakao je trener Širokog Slaven Musa.

Protivnika je, prenosi službena stranica kluba, Musa dobro upoznao gledajući video zapise s pet-šest njihovih prošlosezonskih utakmica. Pritom ipak nije zaboravio napomenuti kako je u međuvremenu bilo promjena u sastavu Maltežana. Otišli su Mujanović i Anđelković, a angažirani su Dimitrov i Jović. Upravo je ovu dvojicu pridošlica iz Inđije, uz Slovenca Pluta, Musa ocijenio kao igrače Birkirkare kojima će posvetiti posebnu pozornost.

Kada je, pak, riječ o sastavu Širokog Brijega, Musa kaže kako „nema velikih iznenađenja“.  Manje-više sve je poznato, već se odlučio za desetoricu koja će sutra istrčati na Pecaru, a nakon večerašnjeg treninga bit će poznat i jedanaesti član udarne postave „Plavo-bijelih“ za sudar s momčadi Dražena Beseka.

Iskusni Jure Ivanković napomenuo je kako nakon samo tri tjedna priprema momčad sasvim sigurno još nije u najboljoj formi i da je Euro u Francuskoj najbolji pokazatelj kako se iznenađenja događaju. Ali, s druge strane, ističe kako je Široki Brijeg nositelj, bolja momčad i da nema panike bez obzira kako bilo okončano prvih 90 minuta, odnosno da je cilj Širokog, koji je bolja momčad, proći Maltežane nakon dvije utakmice i zaigrati u drugom pretkolu Europske lige protiv boljeg iz susreta Infonet – Hearts.

Momčad Širokog Brijega imat će do utakmice s Birkirkarom još jedan trening, od 18.30 sati na igralištu Kampa Musa-Karačić, a nakon toga će u karantrenu u hotel „Park“, gdje će igrači i stručni stožer i dočekati sutrašnji susret. Maltežani, koji su smješteni u Međugorju, najavili su trening na Pecari večeras od 19 sati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmicu Široki Brijeg – Birkirkara (četvrtak, 19 sati) sudit će 28-godišnji Švicarac Sandro Schaerer. Cijena ulaznica za sjevernu i južnu tribinu je 10 KM za odrasle, 5 KM za djecu, a za gledatelje će biti priređena i nagradna igra. Izravan prijenos je na klupskoj televiziji, navodi se na službenoj stranici Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi