Muslin najavio promjene za večerašnji meč

Srbija - Gruzija

Muslin najavio promjene za večerašnji meč

E. Škorić

Selektor Srbije Slavoljub Muslin najavio je nekoliko promjena za meč protiv Gruzije.

Srbija večeras dočekuje Gruziju i ima priliku da pobjedom ovjeri plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju naredne godine, mada nije isključeno da i sa bodom Orlovi ostanu na prvom mjestu.

Za ovaj meč selektor Srbije najavio je nekoliko promjena u odnosu na onaj u Beču, kada je Srbija s 3:2 poražena od Austrije.

"Priželjkivali smo pred početak kvalifikacija da ova utakmica bude presudna za nas. Biće veoma teško, znamo šta nas čeka. Ovo je istorijski momenat za momke, znaju šta im znači utakmica i siguran sam da će dati sve od sebe. Ako bude tako, ne sumnjam da ćemo pobijediti i otići u Rusiju", izjavio je Muslin.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Filip Kostić se dobro osjeća, konkurisat će za mjesto u timu. Nije igrao u Beču jer smo se malo plašili, ali se potpuno oporavio i nema problema. Nikola Maksimović se vraća poslije suspenzije. Vrlo je vjerovatno da ne počnemo u istom sastavu kao protiv Austrije", dodao je selektor Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi