Na pomolu razmjena: Pavlović mijenja klub u Seriji A?

Javljaju italijanski mediji

Na pomolu razmjena: Pavlović mijenja klub u Seriji A?

Bh. fudbaler Daniel Pavlović mogao bi Sampdoriju zamijeniti sa Pescarom. 

Iako se vratio u početni sastav Sampdorije nakon teške povrede, pojedini italijanski mediji tvrde da će Pavlović do kraja januara spakovati kofere. 

Za njegove usluge se interesuju tamošnji drugoligaši Frosinone i Avellino, ali i Pescara kojoj je navodno najbliži. Sampdoria i Pescara pregovaraju o trampo prema kojoj bi put Genove trebao krenuti Biraghi, dok bi u suprotnom pravcu Pavlović. 

Pavlović bi u slučaju da se realizuje transfer trebao pomoći Pescari da izbori opstanak u elitnom italijanskom rangu, budući da se nakon 20 kola nalazi na posljednjoj poziciji na tabeli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrijedi podsjetiti da je Pavlović nedavno stekao pravo nastupa za Bosnu i Hercegovinu i za očekivati da će se u skorije vrijeme naći na popisu selektora Mehmeda Baždarevića. Po vokaciji je inače lijevi bek. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi